Dag Ecolicious, Hello I Love Eco

Ecolicious wordt I Love Eco blogEinde

Vandaag doe ik iets geks: ik zeg dag tegen Ecolicious. Ik ga stoppen met schrijven voor Ecolicious. Is het dan over met al dat vrolijke duurzame nieuws, met alle ambities hoor ik je denken.

Nieuw begin

Nee, natuurlijk is het niet over! Want elk einde, is een nieuw begin. Ik heb goed nieuws: de geest van Ecolicious blijft bestaan, ik schrijf door onder een andere naam: I Love Eco. I Love Eco is een groot Nederlands/Belgisch blog met een groot bereik. Sinds 1 januari 2015 zwaai ik er de scepter. Besluiten dat ik Ecolicious zou laten gaan was even lastig. Afscheid nemen is nooit leuk. Maar ik bedacht me dat kunnen loslaten een groot goed is in deze wereld. En trouwens, Shakespeare had gelijk toen hij schreef  “What’s in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet.”

Ecolicious wordt I Love Eco

Waarom dan?

Hoe het zo gekomen is dat ik I Love Eco overneem? De vorige eigenaresse van I Love Eco, de Vlaamse Steffi, emigreerde naar Australië. Van afstand bloggen is niet handig dus daarom zocht ze iemand met net zo veel enthousiasme voor duurzame lifestyle als zij zelf heeft die goed voor I Love Eco wilde zorgen.  Bijzonder is: Steffi deed op I Love Eco precies hetzelfde als ik op Ecolicious maar dan voor een Belgisch publiek. De twee blogs gaan naadloos in elkaar over. Het was echt super om Steffi te ontmoeten!Naamloos-1

Ga je mee?

Wat nou zo leuk is voor jullie: vanaf nu kunnen jullie niet alleen genieten van Nederlands nieuws maar ook van Belgisch nieuws. Het verbaast mij dat ik niet eerder goed oplette wat er bij onze zuiderburen gebeurt op duurzaam gebied. Ik kan je inmiddels vertellen: dat is heel wat! Wat een rijkdom om een heel land te ontdekken, vol nieuwe restaurantjes en hippe eco plekken! Ik zou het heel leuk vinden als je met me mee verhuist naar I Love Eco! De content van Ecolicious zal daar ook druppelsgewijs naar toe doorgesluisd worden. Verwacht op I Love Eco een hele hoop duurzame inspiratie! En tot zo ver: heel erg bedankt voor het meelezen op Ecolicious!

LAAT ME WETEN WAT JE VAN I LOVE ECO VINDT! WAT MAG BLIJVEN, WAT MAG ANDERS?